Diverse bijlagen wedstrijdsecretariaat

Hier nog enkele bijlagen voor:    wedstrijdleiding
   zaalwacht
spelregels  regels
voor degene die CMV moet fluiten  CMV spelregels
instructies voor het invullen van het regiowedstrijdformulier   wedstrijdformulier
instructies voor het het teambeheer voor het DWF  teambeheerDWF
zaalindeling trainingsuren  zaalindeling
teamopgave diverse jeugdspelers  teamopgave
 instructievideo  Digitaal Wedstrijd Formulier  DWF instructie
instructie DWF voor scheidsrechter en teller  DWF bijhouden

schema voor zaalwacht, tellers en vlaggers

In de bijlage kun je de indeling zien voor zaalwacht, tellers en vlaggers voor de 2e helft van dit seizoen.
Let ook op of je dinsdag of vrijdagavond moet tellen.

In de Kalender staat deze informatie ook, per wedstrijddag, inclusief scheidsrechters en eventuele begeleiders

Wat kunnen jullie nu alvast doen. Maak een volleybal account aan op nevobo.nl en lees je alvast in over het gebruik van het digitale wedstrijdformulier (DWF). Wij zijn binnen Dash bezig om het ook bij de thuiswedstrijden te gaan gebruiken. De inzet is om de 2e helft digitaal te laten verlopen. Bij de uitwedstrijden kun je al eerder ermee te maken krijgen.

Kijk ook eens naar dit Youtube filmpje krijg je een idee hoe het DWF werkt.

wedstrijdsecretariaat corveelijst voor 1e helft 2018/19

Tellen, fluiten en zaalwacht.
Het schema voor tellers, scheidsrechters en zaalwacht voor de eerste helft van dit seizoen is hier te downloaden

wedstrijdsecretaris:

Marianne Limpers