jk11

Vrijdag

Eindelijk was het zover, volleybalkamp. We gingen in groepjes op weg naar Eefde. Tijdens het fietsen moeten er een aantal vragen beantwoord worden. Eenmaal aangekomen werden de slaapruimtes ingedeeld. Daarna had iedereen vrije tijd, totdat het begon te schemeren. Toen ging the glow in the dark tocht beginnen. In het bos zaten een aantal mensen verstopt met opdrachten. Als een opdracht goed was, kreeg het groepje letters, waar ze zoveel mogelijk woorden mee moesten maken. De route eindigde bij het kampvuur, waar eerst woorden werden bedacht en daarna liedjes werden gezongen.

 

jk2               jk3             jk4

Zaterdag

Om half 8 stond de kampcommissie met pannen in de slaapruimtes van de kinderen, tijd om op te staan! Na een stevig ontbijt kon het volleybal- en koningentoernooi beginnen. Om 11 uur kwamen er gezellig nog 18 kinderen van niveau 1-3 bij. De groepen voor de spelmiddag werden gemaakt en elk groepje mocht zijn/haar shirtje versieren. Na de lunch begon de sport- en spelmiddag. Er werd gevolleybald met een zeil over het net, geoefend voor de bonte avond en nog veel meer. ’s Avonds waren er lekkere frietjes met een snack. Om 8 uur kon de bonte avond beginnen, er deden meer dan 10 acts mee! De avond werd afgesloten bij het kampvuur, waar er marshmallows werden geroosterd.

 

jk5  jk6   jk7

 

 

jk9      jk8       jk10

Zondag

Een half uurtje later dan zaterdag, ging de wekker. Er werd lekker fris de ochtend begonnen met ochtendgymnastiek. Na het ontbijt werd alles ingepakt, schoongemaakt en opgeruimd. Rond 11 uur gingen we met z’n allen op weg naar de sporthal. Het kamp is voorbij, maar wat is het leuk geweest!