semmy

Kennen jullie Tijn nog, die bij de acties van Serious Request de nagels van duizenden Nederlanders lakte? Tijn leed aan ‘hersenstamkanker’.

Dit is een ongeneeslijke ziekte, zoals Tijn helaas zelf moest ondervinden. Al eerder, in 2007, overleed Semmy hier ook aan.

Na zijn overlijden namen Semmy’s ouders het initiatief om de Stichting Semmy op te richten die geld inzamelt voor de strijd tegen hersenstamkanker bij kinderen.

Lions-club Bronckhorst vraagt alle sportieve kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar, om in navolging van Tijn nagels te gaan lakken.

Volleybalvereniging DASH steunt dit initiatief. En geeft daarmee de goedkeuring aan deze actie.

Op woensdag 8 en donderdag 9 mei zal de Lionsclub onze vereniging bezoeken en zal per kind een tasje uitdelen waarin nagellak, een spaarpot, een instructiefolder en een intekenlijst zit. Deze zal 2 weken later weer worden opgehaald.

In vervolg op Serious Request heeft Tijn, die in 2017 overleed, als ambassadeur van Stichting Semmy ook geld opgehaald met nagellak-acties voor onderzoek naar hersenstamkanker.

De bedoeling van de Lionsclub is dat de kinderen in eigen omgeving, familie, vrienden, buurt etc., de nagels gaan lakken om zo geld op te halen.

Elke gelakte nagel zal 1 euro opleveren, 1 hele gelakte hand is dus 5 euro waard.

Op de instructiefolder zal straks een informatie-adres genoemd worden waar je met evt vragen terecht kunt.

Dat de Lionsclub op jullie medewerking mogen rekenen.

Met vriendelijke groeten,

Lionsclub Bronckhorst en Volleybalvereniging DASH.