Foto´s van deze wedstrijd nu in de fotogalerij!

Zaterdag is de mooiste dag van de week, de dames van Dash mogen weer volleyballen. Er stond nogal een spannende pot op het programma, de nummer 1 VC Zwolle mocht in ‘t Jebbink aantreden. De dames uit Vorden hadden tegen deze tegenstander nog iets recht te zetten, dus ze gingen dan ook vol goede moed en scherpte de wedstrijd in.

De eerste set begonnen ze scherp, en werd gevochten voor elk punt. Aan beide kanten werd hard gevochten en voor elke bal gegaan. Toch wist Zwolle de dames uit Vorden meer onder druk te zetten, door een goede blokkering en aanvallende ballen wist Zwolle de set naar zich toe te trekken. (22-25)

De tweede set ging Dash vol goede moed weer van start. Ze gingen gelijk op, over en weer werden er mooie punten gescoord. Het publiek gingen achter ons staan en met veel lawaai probeerden ze ons naar de setwinst te schreeuwen. Helaas liet Zwolle zien dat ze ervaren zijn, en met veel goede blokkeringen en harde aanvallen kon Dash niet bij blijven. (20-25)

AAA 1

Meer foto's van deze wedstrijd in de fotogalerij

De coach sprak de dames uit Vorden toe, er werd ze opgedragen dat ze meer plezier moesten gaan maken wilde ze de ongeslagen thuis status behouden. Ze probeerde met man en macht de set binnen te slepen. Ze gingen weer gelijk op, aan beide kanten werden veel ballen van de grond gehaald en voor elke bal werd hard gevochten. Door veel persoonlijke fouten aan de kant van Dash wisten de dames van Zwolle ook deze set binnen te slepen. Daar ging onze ongeslagen thuis status, maar wat wilde ze toch graag nog een puntje in Vorden houden. (19-25)

De dames van Dash waren vastberaden om een puntje in Vorden te houden. Ook deze set ging gelijk op, iedereen bleef scherp en geconcentreerd spelen. Er werden minder fouten gemaakt, waardoor het spannend bleef tot het einde van de set. Het publiek van de Vordense dames lieten weer van zich horen, ze probeerde ons naar de setwinst te schreeuwen, maar de Vordense dames trokken net aan het kortste eind. (30-32)

De volgende wedstrijd is gepland op zaterdag 2 maart, de dames spelen uit tegen Emmen ‘95 DS1. We hopen dat jullie ons weer aan komen moedigen, om 17:30 zien we jullie graag in Emmen.