Vol goede moed, vertrokken we met drie volgeladen auto’s richting Zwolle. Er stond een spannende wedstrijd gepland, namelijk de nummer 1 tegen de nummer 2. Volle tribunes met meegereisde supporters achter ons, konden we er tegen aan.

De eerste set begonnen we fanatiek, er zat veel strijd in. Al snel kwamen we erachter dat we een stapje harder moesten zetten tegen het geroutineerde team. We gingen gelijk op, met mooie punten aan beide kant bleven we aan dicht bij elkaar. Met goeie service druk en slimme balletjes wisten we de set uiteindelijk naar ons toe te trekken. (23-25)

Aan de kant werd benadrukt dat we vanaf het begin scherp moesten beginnen. Dus vol goede moed en met scherpte startte we aan de 2e set. Ook deze set bleek dat we aan elkaar gewaagd waren, er werd aan beide kanten hard gevochten voor de punten. Aan het einde van de set werden er door Zwolle een paar mooie punten over het midden gescoord, hier hadden wij geen antwoord op. (25-21)

Door een aantal wisselingen in het team probeerde we de 3e set weer fris aan de start te staan. Al snel kwamen we op een flinke achterstand, door een goede service druk en blokkering van Zwolle. We hadden hier geen passend antwoord op. Door veel persoonlijke fouten en de routine bij de tegenstander wisten we niet dichterbij te komen. (25-13)

Een 2-1 achterstand, dat hadden we nog niet mee gemaakt. Maar we wilden ons niet zomaar gewonnen geven. Door een goede service druk van Zwolle kwamen we al snel op een flinke achterstand. We probeerde mee te komen met het goede spel van de dames uit Zwolle, maar al snel bleek dat dit er voor ons niet meer in zat. Helaas resulteerde dit in het eerste verlies. (25-11)

Helaas mochten wij onze engelen gezang met het Vordens volkslied niet laten horen aan al het meegereisde publiek. Volgende week, 10 november spelen we weer in het mooie Vorden. In eigen hal spelen we om 18:00 uur tegen de dames uit Emmen. Hopelijk zien we jullie allemaal weer daar, en mogen wij jullie het mooie Vordense volkslied weer toe zingen