Afgelopen vrijdagavond werd de sponsorloop en de presentatie van de nieuwe (gesponsorde) kleding gehouden in sporthal het Jebbink.

30 jeugdleden durfden de uitdaging aan en gingen tot het uiterste om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Klik op onderstaande foto om te kijken wie de winnaar is geworden.

prijsuitreiking

Na de sponsor loop volgde dan de langverwachte "nieuwe kledingpresentatie"........ helaas zonder de nieuwe shirts!

Rienke Gerritsen kreeg in de loop van de dag te horen dat de shirts niet zouden op tijd komen.

Grote stress natuurlijk, een 2e keer uitstellen kon ook niet meer dus heeft ze maar gauw een powerpointpresentatie in elkaar gedraaid om op die manier het publiek en sponsoren toch een indruk te geven van de nieuwe shirts.

Gelukkig konden de teams met (gesponsorde) trainingspakken deze wel laten zien en zo werden de sponsoren per team in het "zonnetje" gezet en bedankt voor hun bijdrage de komende 4 jaar aan onze vereniging.

Al met al toch nog een geslaagde avond dankzij de inzet van Rienke en onze voorzitter Rein die uit elke negatieve gebeurtenis toch nog weer iets positiefs weet te halen.