posterschoolvolleybal

Beste leden,

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabobank actie Hart voor de Achterhoek.

Als bestedingsdoel hebben we opgegeven het Schoolvolleybal in Vorden
We willen in samenwerking met de basisscholen in Vorden volleybalclinics gaan geven. Tijdens clinics op school leren kinderen tussen de zes en twaalf jaar de basistechnieken van het volleybalspel. We hopen zo de kinderen te stimuleren om te sporten en eventueel ook nieuwe leden te werven.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post(of mail) een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 5 september t/m donderdag 19 september brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.
Let op: alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek van 12 jaar of ouder mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid.

Vraag daarom zoveel mogelijk Rabobank-leden (familieleden, buren, kennissen, vrienden, etc.) te stemmen op onze club.
Het maximaal op te halen bedrag (bij voldoende stemmen) is 2500€ dus doe je best!

Begin oktober wordt de uitslag bekend gemaakt.