Het is weer zaterdag, dat betekent volleybaldag! Het was dan ook eindelijk weer zover dat Dash het team weer helemaal compleet had. De meiden van Dash hadden dan ook extra veel zin om er met z’n allen een mooie wedstrijd van te maken. De Bevers kwamen op bezoek in ’t Jebbink.

Dash ging als een speer uit de startblokken. Serverend werden de Bevers zo onder druk gezet dat er bijna geen bal meer terug kwam. Dit resulteerde in een tussenstand van 17-3. Uiteindelijk werd deze set uitgeserveerd met een stand van 25-10. Stiekem vonden de meiden van Dash het 10de punt voor de Bevers wel een beetje jammer, anders hadden ze namelijk een gratis Mac Donalds gekregen van de trainer!

De eerste set werd met ruime cijfers gewonnen maar de tweede set begint natuurlijk gewoon weer met 0-0. Het was dus van belang om de concentratie en scherpte van de eerste set vast te houden. Dash wist niet, zoals in de eerste set, direct een voorsprong op de bouwen. Het ging gedurende de set dan ook gelijk op (17-16). Helaas moest door een blessure bij de Bevers het spel even stil gelegd worden, bij deze willen we haar veel sterkte wensen! Gelukkig wisten de meiden van Dash de concentratie vast te houden en wisten ze deze set met een setstand van 25-20 naar zich toe te trekken. 

Bevers1

Meer foto's in de fotogalerij

Ook de derde set wisten de Vordenaren de scherpte te starten. Er werd lekker gespeeld en er werden leuke rally’s gespeeld. Door de goede servedruk en passing kon er dan ook heerlijk gespeeld worden. Al snel stond er een kleine voorsprong voor Dash op het scorebord (8-5) en wisten we dit door te trekken (20-13). Uiteindelijk sloeg Dash de winst binnen met 25-16.

De winst was binnen maar die laatste set moest en zal ook gewonnen worden. Want wat wilden de meiden van Dash graag dat bonuspunt ook in Vorden houden. Iedereen bleef scherp en geconcentreerd. De gehele wedstrijd wist Dash de meiden van De Bevers met de serve onder druk te zetten en dit werd doorgezet in de vierde set (9-2). Alles liep eigenlijk wel lekker en de punten bleven aan de kant van Dash (19-9). Dit resulteerde in een setstand van 25-15.

Alle punten bleven dus in Vorden. Heerlijk!

Volgende week, 2 februari a.s., staat er een uitwedstrijd op het programma. Om 14:30 uur begint de wedstrijd tegen Sudosa Desto DS 2, de nummer 5 op de ranglijst. Dit belooft een spannende pot te worden. Dus hopelijk tot in Assen allemaal!