Kruimelpad

Familie van Dash Dames1

Vorig jaar is Dash dames 1 begonnen met 2 acties om de vereniging wat meer te steunen, aangezien wij toch een vrij grote kostenpost zijn.

We zijn toen begonnen met de familie van Dash dames 1. Dit is een digitale nieuwsbrief die je om de wedstrijd ontvangt.
In die nieuwsbrief staan wist u datjes, nieuwtjes, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen (andere dan die je op de site kunt vinden), de stand en soms ook foto's.
Je wordt dus op de hoogte gehouden van alle prestaties van ons team en op een spontane en leuke manier. Je hoort dus echt bij de familie!
Ook is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen familiedag. Je wordt hier opgevangen door de speelsters en krijgt een hapje en een drankje.
Daarnaast mag je de wedstrijd bekijken op VIP plaatsen, verzorgt door ons.
Of terwijl, gewoon super leuk!
d1- dynamo 33
Dit voor maar slechts 22 euro per seizoen, het mooie bedrag van 1 euro per wedstrijd.
Hiermee steunen wij de vereniging in de kosten. Dus wil je op de hoogte blijven van onze prestaties en de vereniging deels uit de kosten helpen, schrijf je dan in.
Hierna krijg je een mail met hierin de informatie voor een rekeningnummer etc.
Wanneer je al lid bent geweest vorig jaar krijg je al automatisch een mail of je hiermee dit seizoen verder wilt gaan.